Benvolguts companys,


Degut a la situació sanitària actual amb la pandèmia pel coronavirus COVID 19, la Junta Directiva del GOCO conjuntament amb el Comitè Organitzador del XXVIII Congrés del GOCO hem decidit posposar-lo pel proper any (data a determinar), igualment serà organitzat pel Servei d’Oncologia Radioteràpica del Institut Català d’Oncologia - H. Germans Trias i Pujol.

Agraïm a tots els ponents i a tots els que heu estat preparant comunicacions així com al comitè organitzador, tota la vostra feina i comptem amb tots vosaltres per el proper any..

Així mateix us comuniquem que tal com consta en els estatuts, tenim l’obligació de realitzar una assemblea anual així com la renovació de part de la junta que tocaria fer-la aquest any 2020. Aquesta assemblea es farà telemàticament, probablement el mateix dia / tarda que teníem previst fer el congrés. Per agilitzar-la pensem que cada servei podria designar una persona per connectar-se i representar a la resta, això facilitaria la realització i sobretot la votació per renovar la junta.


Us enviarem la convocatòria, la proposta de nova junta i us confirmarem la data i l’enllaç a la major brevetat.


Rebeu una cordial salutació de la Junta Directiva del GOCO.